Transport

Transport én logistiek

MMOYO is een maatwerkbedrijf voor transport en logistiek. We zorgen dus niet alleen voor het transport van punt A naar punt B, maar installeren ook materiaal ter plaatse als de klant dat verkiest.

Elke dag dat de productie stilligt is er een te veel

MMOYO werkt volgens de behoeften van de klant en biedt dan ook geen standaardpakket van diensten aan. We transporteren en installeren wat de klant getransporteerd en geïnstalleerd wil zien. Dat kunnen enkele pallets zijn, maar net zo goed een volledig machinepark. We doen dat volgens een nauwkeurige planning en timing, want elke dag dat een productie-unit stilligt is er een te veel. Door uw periode van inactiviteit tot een minimum te beperken, vrijwaren wij uw rendement! 

Productie
Totaalaanbod 2

Van transport tot totaalaanbod

Voor sommige klanten beperken we ons tot transport. Ook dan houden we ons strikt aan de afspraken en de timing. Bij MMOYO is een woord een woord. 

De meeste klanten willen echter een totaalaanbod. Wij regelen dan het administratieve werk, maken de planning op, verzorgen het contact met de eindklant, demonteren, transporteren en installeren alles op de verlanglijst van de klant.

Turnhout als uitvalsbasis

MMOYO werkt hoofdzakelijk in de Benelux en Duitsland. Turnhout ligt mooi centraal in dat gebied. De stad grenst aan Nederland. We zijn zo in Eindhoven, Breda of Rotterdam. Vlakbij loopt een belangrijke snelweg die ons handige toegang biedt tot enerzijds Antwerpen en Brussel, en anderzijds tot Keulen, het Ruhrgebied en de rest van Duitsland. 

Turnhout

Wat betekent Mmoyo?

Onze bedrijfsfilosofie